True Solar

Hvad er True Solar?

True Solar er en løsning til dig, som har et solcelleanlæg derhjemme, og gerne vil bruge så meget som muligt af den strøm, du selv producerer. Med True Energy app’en kan du i realtid følge med i, om strømmen strømmen løber ind eller ud af dit hus, og du kan optimere dit elforbrug derefter. På den måde sparer du både penge og miljøet.

Brug så meget som muligt af din egen strøm

Når solen skinner, og du producerer mere solcellestrøm, end du selv kan bruge, sælges strømmen så at sige fra dit hus og ud i elnettet. Omvendt er du nødt til at købe strøm, når solen ikke skinner. Prisen på den strøm, du sælger, er lavere end den, du køber. Med andre ord giver det mening at udnytte så meget af din prodktion som muligt. Med True Energys app giver vi dig hele tiden et overblik, så du f.eks. kan vælge at bruge så meget strøm som muligt, når du har en overproduktion.

Hjælp os med at beta-teste

Vi har brug for så mange beta-testere som muligt. Hvis du ikke allerede har hentet True Energy appen, er det det første, du skal gøre. Hent appen her. Næste skridt er at koble et Smart-me kommunikationsmodul sammen med din Kamstrup-måler, så vi kan se, hvilken vej strømmen løber i dit hus. Modulet kan købes her, og du kan nemt selv installere det. Find hele vejledningen til, hvordan du kommer i gang her

Download app'en nu og få automatisk billigere og mere klimavenlig strøm

Automatisk opladning af din elbil ved overproduktion

Når vi er ud af beta og lancerer den endelige udgave af True Solar, kan True Energy appen automatisk optimere dit energiforbrug, så du altid anvender så meget som muligt af den strøm, dit solcelleanlæg producerer.

Dette gør vi bl.a. ved at starte opladningen af din elbil, når du har overproduktion. Dette styrer appen helt automatisk, så du ikke selv behøver at holde øje med forbruget.


Klimavenlig og billig opladning

Du sparer penge, når du oplader elbilen med egenproduceret strøm og derfor slipper for at købe dyr strøm hos dit elselskab.

Når du oplader bilen med strøm fra dine solceller, ved du også, at strømmen du kører på er klimavenlig, og du er med til at fremme den grønne omstilling.