fbpx

SmartStart opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler med True Energy

True Energy sparer penge og CO2 for dig, hvis du lader os styre igangsætningen af din opvaskemaskine, vaskemaskine eller tørretumbler.

Genveje:

Klar til SmartStart – start opsætningen her

Du sparer CO2 og penge med SmartStart

Hvordan gør man? En guide

Hvordan virker det – når du vil være klimavenlig

Hvordan virker det – når du vil spare penge

Hvilke maskiner kan SmartStartes?

 


 

Klar til SmartStart – start opsætningen her

 

Du sparer CO2 og penge med SmartStart

Med True Energy’s SmartStart til opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere vælger vores avancerede rutine det bedste tidspunkt til at tænde din maskine.

Både strømpris og klimapåvirkning ved produktionen af elektricitet svinger time for time. I nogle perioder er strømmen dyr, i andre perioder er den meget klimavenlig, fordi det blæser kraftigt, og vindmøllerne i Danmark kan levere strøm til hele landet.

I True Energy kender vi strømprisen og klimapåvirkning time for time det kommende døgn. Vi benytter denne viden, og de indstillinger du har sat via vores service, til at beregne det optimale starttidspunkt for din opvaskemaskine. Og selvfølgelig tænde for opvaskemaskinen automatisk!

Vi stopper ikke et igangværende program, og du bestemmer altid selv, om du vil aktivere SmartStart eller bare starte din maskine, sådan som du plejer.

 

Hvordan gør man?

Følg quick guiden eller hent den detaljerede step-by-step beskrivelse: Vejledning i opsætning af True Energy SmartStart.

SmartHome QuickGuide

Hvordan virker det – når du vil være klimavenlig

Eksemplet viser en bruger, der har brug for at opvaskemaskinen er færdig kl. 7 om morgenen (den røde streg viser ønsket klartidspunkt), og hvor vaskeprogrammet forventes at tage tre timer. Den gule graf indikerer den forventede CO2-udledning pr kWh. True Energys service beregner, at de tre timer med lavest CO2 vil være fra kl. 04-07. Derfor igangsættes opvasken med SmartStart kl. 04.

SmartStart lavest co2

Hvordan virker det – når du vil spare penge

Det næste eksempel er den samme bruger, som vil have opvasken klar kl. 7 om morgenen. Men her ønskes de billigste timer. Timeprisen er angivet i de blå søjler. De tre billigste timer ligger fra kl. 02, hvorfor opvaskemaskinen startes kl. 02.

SmartStart lavest pris

 

Hvilke maskiner kan SmartStartes?

Vi understøtter maskiner med Home Connect.

Se hvilke maskiner her.

bosch-brand siemens-logo