SmartHome (HUE)

Automatisk opladning af din el-bil når det bedst betaler sig bedst

SmartHome og HUE
En lys idé, der sparer penge

Med True Energy’s SmartStart & Electricity trigger til HUE sørger vi automatisk for at tænde dine lyskilder på de bedste tidspunkter.

Du sparer CO2 og penge med SmartStart

Med True Energy’s SmartStart & Electricity trigger til HUE finder vi automatisk det bedste tidspunkt at tænde dine lyskilder.

Både strømprisen og klimapåvirkningen ved elproduktionen svinger time for time. I nogle perioder er strømmen dyr, i andre perioder er den både billig og klimavenlig, fordi det blæser, og vindmøllerne i Danmark kan levere strøm til hele landet.

Lys til tiden

True Energy kender elprisen og klimapåvirkningen time for time et døgn frem. Vi matcher disse data med dine personlige indstillinger for, hvornår du ønsker at lyset skal tænde, eller du vil skifte farve på dine HUE lyskilder.

Eksempler på, hvordan SmartHome og HUE fungerer sammen

  • Lad farven på en af dine pærer skifte til rød, når strømmen er dyrest mellem 06 – 18. Det røde lys hjælper dig med at udskyde fx kogevasken eller andre strømkrævende aktiviteter til senere.
  • Tænd automatisk for lyset udenfor, når strømmen er billigst.
  • Gør din køkkenlampe grøn, når strømmen er mest klimavenlig. Så bliver du mindet om, at nu kan strømkrævende aktiviteter startes med god samvittighed.

Sådan gør du:

Følg nedenstående guide til hvordan du aktiverer SmartStart til HUE (se beskrivelser under billede).

SmartHome HUE QuickGuide

Med SmartHome kan True Energy optimere mange funktioner i dit hjem, og vi udvikler nye tiltag hele tiden. Udforsk SmartHome med IFTTT, og se hvilke funktioner vi kan tilbyde dig og dit hjem.

Download app'en nu og få automatisk billigere og mere klimavenlig strøm