fbpx

SmartHome med HUE

Klar til SmartStart – start opsætningen her

Du sparer CO2 og penge med SmartStart

Med True Energy’s SmartStart & Electricity trigger til Hue giver vores avancerede rutiner det bedste tidspunkt til at tænde dine lyskilder.

Både strømpris og klimapåvirkning ved produktionen af elektricitet svinger time for time. I nogle perioder er strømmen dyr, i andre perioder er den meget klimavenlig, fordi det blæser kraftigt og vindmøllerne i Danmark kan levere strøm til hele landet.

I True Energy kender vi strømprisen og klimapåvirkning time for time det kommende døgn. Vi benytter denne viden, og de indstillinger du har sat via vores service, til at tænde eller skifte farven på dine HUE lyskilder.

Eksempler:

  • Du vil gerne skifte farven på en af dine pærer til rød, når strømmen er dyrest mellem 06 – 18. Så husker du at vente med at sætte kogevasken eller andre strømkrævende aktiviteter over til senere.
  • Du vil gerne tænde for lyset udenfor, når strømmen er billigst.
  • Du vil gerne ændre din køkkenlampe til grøn, når strømmen er mest klimavenlig, og dermed blive opmærkesom på, at nu kan strømkrævende aktiviteter startes med god samvittighed.

Hvordan gør man?

Følg quick guiden eller hent den detaljerede step-by-step beskrivelse: Hue vejledning i opsætning af True Energy IFTTT connector

Quick guide

SmartHome HUE QuickGuide