Om True Energy

Intelligent el - klimavenligt og billigere

Om True Energy

True Energy er et el-selskab, der arbejder for den grønne omstilling af Danmarks el-forsyning.

True Energy er et el-selskab, der arbejder for at fremme den grønne omstilling af Danmarks energiforbrug.

Vi udnytter, at el-prisen svinger henover døgnet, så når vinden blæser, er der både billig og klimavenlig energi. Med timeafregnet el betaler du hvad det koster den time, du bruger strømmen. Det kan derfor betale sig at udnytte forskellene i timepriser.

Vi vil også gerne gøre det nemt for dig. Derfor har vi udviklet en app, hvor du automatisk kan følge timepriserne og få at vide, hvornår det kan betale sig at starte vaskemaskinen eller andre strømkrævende aktiviteter. Du får aller mest ud af vores app, hvis du har en el-bil og lader os styre opladningen af den. Så får du nemlig helt automatisk omlagt dit el-forbrug til de tidspunkter af døgnet, hvor el er billig og produceret klimavenligt.

Via vores app får du snart endnu en mulighed for at være klimavenlig og spare penge – vi kalder det kabelrabat. Samtidig med at du lader op, fungerer din el-bil – sammen med de andre el-biler hos True Energy – nemlig som et kæmpe batteri for el-produktionen i Danmark.

Populært sagt, så kan din el-bil være med til at reducere udsvingene i efterspørgslen på el, så producenterne undgår at starte dyre og forurenende dieselkraftværker op, hvis der pludselig er ekstraordinær høj eller lav efterspørgsel på strøm. Er der for lidt strøm i el-nettet stopper vi opladningen af alle bilerne i en kort periode, er der for meget strøm starter vi opladningen. Vi sender aldrig strøm fra dit batteri ud i el-nettet.

Når ca. 100  biler er koblet til el-nettet, så kan vi byde ind med 0,3 MW, hvilket betyder, at nødgeneratorer på diesel ikke behøver blive startet. Kommer vi over 1 MW, vil det være reelle små kraftværker, vi kan erstatte. Drømmer vi stort og kommer over 5 MW, så kan det være store kraftværksblokke, der kan udfases.

Vores ladeplansystem planlægger det sådan at det ikke koster opladningstid eller penge, tværtimod. Du får nemlig en kabelrabat beregnet ud fra hvor mange timer ladekablet er sat i din el-bil. Og et grønt klap på skulderen.

Vores mission er at gøre dit elforbrug intelligent på mange flere områder, så ikke bare el-biler men også varmepumper, vaskemaskiner og andre services automatisk styres til at bruge energi, når det er mest klimavenligt. Det hele styres fra vores app, så det både opfylder dine individuelle behov og samtidig kører helt automatisk. Vi vil nemlig gerne gøre det nemt for dig at blive en aktiv del af omstillingen til klimavenlig energi i Danmark.

Der er mindst to grund til, at True Energys strøm er klimavenligt – læs mere her. 

Velkommen til True Energy.

Bliv kunde hos True Energy og få de lave timepriser, som vist i appen. Det er nemt at skifte til True Energy! Det er gratis og kræver ingen nye installationer.