True Energy

Intelligent el -
Klimavenligt og billigere

Velkommen til True Energy

Løsninger der automatisk
gør energiforbrug grønt og billigt

True Energys mission er at tilbyde kunderne automatisk at bruge strøm, når det er mest klimavenligt og billigst. Det gælder både for opladning af elbiler og brug af hårde hvidevarer i hjemmet. I centrum af vores services finder du vores brugervenlige App, der kan automatisere og optimere energiforbruget på den måde, du ønsker det.

For at vi sammen kan sikre
omstillingen til vedvarende energi

Der er ingen tvivl om, at vi vil den grønne omstilling. At omsætte vilje til handling er alt for ofte en langvarig, kompliceret affære. Ved at give forbrugere magten til at automatisere eksempelvis opladning af en elbil eller start af en opvask kan vi sammen sikre, at den grønne omstilling sker så hurtigt som muligt. Desuden udnytter True Energys Big Battery nye teknologiske muligheder for at skabe balance i elnettet under den grønne omstilling..

 Udgangspunkt i Danmark
med global rækkevidde

Vores hovedsæde er i Hørsholm, Nordsjælland. Danmarks modne infrastruktur og udbredte brug af vedvarende energiløsninger, er med til at gøre det til et oplagt startsted for en energivirksomhed med høje ambitioner, der allerede oplever international interesse. Vi samarbejder med udvalgte partnere i de omkringliggende lande, og ambitionen er at kunne tilbyde vores løsninger globalt.

Erfarne kræfter fra digital udvikling og elbil-branchen, der tilsammen giver kunderne nye muligheder

True Energy er grundlagt ud fra de spørgsmål, og frustrationer, som mange forbrugere nok kender fra deres egen dagligdag. Grundlægger Charlotte Sand fik selv elbil, fjernaflæst elmåler og solceller. Det ledte til ideen om, at der måtte være gode og dårlige tidspunkter at lade sin bil op på. Både klimamæssigt og økonomisk. Med lang erfaring fra digital udvikling var kimen til True Energy lagt. I dag er virksomheden repræsenteret i flere lande og tæller medarbejdere fra Danmark, England, Indien og Japan, for blot at nævne nogle få.

Download app'en nu og få automatisk billigere og mere klimavenlig strøm