Nyt om True Energy

Sidste nyt

Hvad er True Energy involveret i? Her er det seneste fra de sociale medier.


True Energy
True Energy
Hvad fik jer til at købe jeres første elbil? 🚗🔌🔋
Hvordan overvandt I eventuelle bekymringer? 💚

Selvom der ruller flere og flere elbiler rundt på de danske veje, så bliver der ikke solgt så mange elbiler i Danmark, som man skulle tro. Et nyt studie belyser årsagerne:
- Usikkerhed overfor ny teknologi. En prøvetur viste sig som en nem måde at overvinde dette problem.
- Elbiler er for dyre
- Usikkerhed om gensalgsprisen
- Usikkerhed om afgifter og skatter
- Mangel på opladere i storbyer spiller en mindre rolle

»Ud fra hvad vi ser i andre lande, ville man forvente, at der blev solgt flere elbiler i Danmark. Derfor har vi undersøgt, hvad der holder danskerne tilbage,« fortæller John Thøgersen, som er professor i økonomisk psykologi ved Aarhus Universitet og står bag det nye studie.
Læs mere: https://videnskab.dk/teknologi-innovation/trods-klimakrisen-derfor-koeber-danskerne-ikke-elbiler
True Energy
True Energy
Vi vokser igen i True Energy.

Derfor har vi brug for flere udviklere til vores team i Danmark.

Del meget gerne med dit netværk!

Hvis man interesseret sig for el-biler, solceller, smart-home og smart-grid. Så er dette job et drømmejob.

https://www.trueenergy.dk/backendudvikler/
True Energy
True Energy
BT har idag løftet sløret for, hvad de kendte kalder deres biler - og sammenligner med, hvad True Energys brugere kalder deres elbiler. Så nu er vores seje brugere i selskab med Beyoncé, Beckham og Lady Gaga 😁
Måske man kan blive inspireret? Så kan det være, at vi andre kan inspirere stjernerne til elbiler??? 🌟🌟🌟
https://www.bt.dk/kendte/beyonce-koerer-i-honeybee-gaga-koerer-i-bloody-mary
True Energy
True Energy
I er vilde med jeres elbiler, og giver dem selvfølgelig kælenavne. Her er top ti over de mest populære navne i vores app 💚🚗💚.

Ps. Udover navngivning af bilen, optimerer app'en opladningen af elbilen, så den automatisk lader op, når strømmen er mest klimavenlig og billigst.
True Energy
True Energy
Vil da ikke skjule, at vi er ret stolte over at være den mest læste historie hos Dansk Energi sidste år - tak for det ☺️🙏☺️

Det aller bedste er, at det vidner om den store interesse, der er for intelligent el og vores fælles arbejde for at overgå til klimavenlig strøm 🌿🔌🔋
Vi er klar til at give den endnu mere gas - eller rettere sagt vind & sol - i 2020 🤜⚡️🤛

https://www.danskenergi.dk/nyheder/10-mest-laeste-historier-2019?utm_medium=email&utm_campaign=2%20januar%202020&utm_content=2%20januar%202020+CID_f876649f77d6ca543bed229f1e4d3d12&utm_source=Campaign%20Monitor&utm_term=LS%20ELLER%20GENLS%20DE%20MEST%20LSTE%20HISTORIER
True Energy
True Energy
4 gange så mange nye elbiler i 2019 fht året før
🚗🚕🚙🚗🚕🚙🚗🚕🚙🚗🚕🚙🚗🚕🚙

Ja - det går den helt rigtige vej 😃 Sidste år blev der solgt 5.524 elbiler. Det svarer til en stigning på næsten 4 gange så mange som i 2018, hvor der blev solgt 1.545 elbiler.
Vi glæder os over de mange nye True Energy-brugere, som også kan smartcharge, og derfor helt automatisk lade bilen op, når strømmen er billigst og mest klimavenlig.

De danske Bilimportører forklarer udviklingen:

”Salget af elbiler tordner afsted. Det er der formentlig flere årsager til. Den primære årsag er, at danskerne har taget den grønne omstilling til sig og ønsker mere miljøvenlige biler. Derudover har der været en vis usikkerhed om hvorvidt afgiften for elbiler ville stige i 2020, og derfor har mange danskerne måske set sig nødsaget til at købe en elbil 2019 før afgiften kunne risikere at stige” fortæller direktør for De Danske Bilimportører, Gunni Mikkelsen.
I sidste øjeblik blev afgiftsstigning afværget, og bilafgifterne for de elektrificerede biler er i 2020 de samme som i 2019.

Læs mere: https://www.bilimp.dk/Nyhed?id=8072

Gå til vores Facebook side, hvis du vil se endnu flere nyheder...

Bliv kunde hos True Energy og få de lave timepriser, som vist i appen. Det er nemt at skifte til True Energy! Det er gratis og kræver ingen nye installationer.