Nyt om True Energy

Sidste nyt

Hvad er True Energy involveret i? Her er det seneste fra de sociale medier.


True Energy
True Energy
Vidste du, at True Energy App'en virker med Siri? 📱 Du kan spørge Siri om flere ting, bl.a. "Hvad er min bils ladetilstand" 🚘 Nu kan du snakke med Siri i stedet for at åbne app'en ⚡

Du skal en tur ind under 'Mere' ➡ 'Indstillinger' ➡og aktivere ➡ 'Assistent' og tilføje de udtryk, du gerne vil bruge sammen med Siri.
True Energy
True Energy
𝐓𝐫𝐮𝐞 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐬ø𝐠𝐞𝐫 𝐣𝐮𝐧𝐢𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭𝐞𝐫

Er du lige gået ud af folkeskolen med topkarakter og skal videre på HTX? Så er du måske vores nye junior supporter.

Din opgave bliver via vores support-chat at hjælpe vores brugere med at bruge vores app. Du skal henvise til FAQ artikler, og give brugerne god, hurtig og venlig support

Læs mere her: https://www.trueenergy.dk/junior-supporter/
True Energy
True Energy
True Energy introducerer True Solar: Brug din egen strøm ☀⚡🚘
Har du set, at vi har lanceret True Solar i beta?

True Solar er en løsning til dig, som har et solcelleanlæg derhjemme, og gerne vil bruge så meget som muligt af den strøm, du selv producerer ⚡ Med True Energy app’en kan du i realtid følge med i, om strømmen strømmen løber ind eller ud af dit hus, og du kan optimere dit elforbrug derefter. På den måde sparer du både penge og miljøet.

Vi har brug for så mange beta-testere som muligt, så hvis du ikke allerede har hentet app'en, kan du gøre det her: https://onelink.to/97xq64

Og her finder du vejledningen til, hvordan du kommer i gang med True Solar: https://intercom.help/true-energy-8e0af048b9de/da/collections/2366845-true-solar

Når vi er ud af beta og lancerer den endelige udgave af True Solar, kan True Energy app'en automatisk optimere dit energiforbrug, så du altid anvender så meget som muligt af den strøm, dit solcelleanlæg producerer.

Dette gør vi bl.a. ved at starte opladningen af din elbil, når du har overproduktion. Dette styrer appen helt automatisk, så du ikke selv behøver at holde øje med forbruget.

I beta-versionen af True Solar kan du i første omgang følge med i, om strømmen løber ind eller ud af dit hus 🏡 Men vi arbejder hårdt på også snart at kunne styre opladningen af din elbil ved overproduktion ☀
True Energy
True Energy
Praktikophold med læring? Sabbatår med indhold? True Energy søger en SoMe-ansvarlig til kontoret i Hørsholm.

Du skal arbejde målrettet med promovering af App’en på sociale medier og skrive fængende tekster til blogs, nyhedsbreve og web. Er det dig eller én du kender?

Læs mere: https://www.trueenergy.dk/some-ansvarlig/
True Energy
True Energy
Vil du lade smart op? Få et godt tilbud på en ladeboks fra go-e ⚡

True Energys app kan bruges sammen med ladeboksen fra go-e, som kan købes hos evse.dk. Hvis du skriver True Energy i kommentarfeltet, når du bestiller, får du ladeboksen til kun 4.500 kr. + forsendelse. (Normalpris 5.498 kr. Tilbuddet gælder, så længe lager haves.)

Når du bruger app'en bestemmer du selv, om du vil lade bilen op, når strømmen er mest klimavenlig eller når den er billigst. Heldigvis hænger det sammen, så du oftest sparer både CO2 og penge. Helt automatisk.
True Energy
True Energy
I sidste uge kom vi med en ny opdatering til app'en 🎉⚡ Har du prøvet de nye funktioner?

Vi har tilføjet widgets, som du kan bruge fra din telefons hjemmeskærm, så du hurtigt og nemt se ladestatus, uden du behøver at åbne app’en. Vi har også tilføjet et lille dele-ikon, så du nemt kan dele eksempelvis gode nyheder om negative strømpriser med dine venner.

Vi har også bygget en udgave af True Energy app’en til Apple Watch ⌚ Det betyder, at du nu kan holde øje med ladestatus, skifte mellem manuel og automatisk opladning af bilen og rette på klar-tidspunktet fra dit ur.

Hvis din telefon ikke er sat op til at hente opdateringer automatisk, kan du hente seneste version i din app-store.

Og hvis du endnu ikke har downloadet app'en, kan du gøre det her: https://onelink.to/97xq64

Gå til vores Facebook side, hvis du vil se endnu flere nyheder...

Download app'en nu og få automatisk billigere og mere klimavenlig strøm