Nyt om True Energy

Sidste nyt

Hvad er True Energy involveret i? Her er det seneste fra de sociale medier.


True Energy
True Energy
Er din el-leverandør en af True Energys nye partnere? Så venter der Kabelrabat™

True Energy har fået nye partnere: Modstrøm, Samstrøm og Aura. Vi er meget glade for at kunne fortælle, at el-kunder hos vores partnere fremover vil få alle app'ens fordele incl. Kabelrabat.

Læs fx Intelligent Energis artikel:
https://www.ienergi.dk/nyheder/elhandlere-aabner-doeren-smart-opladning-elbiler

True Energy har indgået partneraftaler med Modstrøm, Samstrøm og Aura, som nu vil tilbyde vores app og Kabelrabat™ til deres kunder. Det betyder, at elforbrugere, der er kunder hos de tre energiselskaber nu får adgang til fordele som automatisk opladning af elbiler eller brug af hårde hvidevarer, når det eller billigst og/eller strømmen en mest klimavenlig.

True Energy følger nemlig elpriserne og -produktionen time for time, og kan give brugerne mulighed for at for at få bruge strøm, når den kommer fra vedvarende energikilder og/eller elprisen er lavest. Det er ofte på tidspunkter af døgnet, hvor de fleste sover, og her kommer automatisering af opstart af vaskemaskinen eller elbilsopladningen til sin ret.

For elbilsejere er en ekstrafordel, at de kan deltage i Big Battery, hvor bilernes batterier kan hjælpe med at balancere elnettet og sikre den grønne omstilling. Samtidig giver det adgang til den såkaldte Kabelrabat™, der giver en lavere elregning. Helt automatisk, og uden besvær.

Læs mere om vores partnere her:
https://www.trueenergy.dk/partners/
True Energy
True Energy
App-opgradering: Nu også integration til ladebokse

Appen er opgraderet og giver nu øget integration til ladebokse, så det ikke afhænger af de enkelte biler. Samtidig er SmartHome blevet integreret, og bare rolig: alt det gode fra den gamle udgave er der stadig.

Integration til ladebokse, uanset hvilken elbil man har, giver bedre muligheder for automatisk at udskyde opladningen, så bilen lader op, når strømmen er mest klimavenlig og billigst. Når opladningen af elbiler styres af True Energy, kan bilen snart også indgå i Big Battery. Det betyder, at den aktivt er med til at balancere det danske elnet, erstatte fossile brændsler, og sikre den grønne omstilling.

Den opdaterede app integrerer også til True Energys SmartHome-løsning til intelligent elforbrug i hjemmet. Ved at automatisere styring af opvaskemaskine, varmepumpe mm., kan du eksempelvis bruge hårde hvidevarer på de tidspunkter, hvor strømmen er billigst. Driften sker automatisk, og der er ikke behov for at sætte alarmen til klokken tre om natten for at starte vaskemaskinen, så den kører på den grønneste, billigste strøm.

Hent app'en: https://onelink.to/97xq64

Læs mere om True Energys App:
https://www.trueenergy.dk/energistyring-via-app/
True Energy
True Energy
Se her, hvordan du ved hjælp af appen automatisk kan oplade din elbil, når strømmen er mest klimavenlig og billigst. Du kan også se el-priserne og hvornår der udledes mindst CO2.
True Energy
True Energy
True Energy
Vidste du, at True Energy kan få mere ud at dine SmartHome produkter?

Danskere har europarekord i at bruge 'smart home'-produkter. Faktisk har 23% af danskerne brugt smarte elpærer, alarmsystemer, musikafspillere, termostater, badevægte, robot-støvsugere og andre 'smart home'-produkter inden for de seneste tre måneder. Det er europæisk rekord, viser en ny EU-opgørelse, ifølge Danmarks Statistik.

Læs her, hvordan du med True Energys løsninger kan spare penge og CO2 med dine smarthome produkter:
https://www.trueenergy.dk/smarthome-med-true-energy/

Læs mere om statistikken her:
https://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=36216#
True Energy
True Energy
Dagens opladning på arbejdet er sket med Smartcharge slået til. Og mest muligt klimavenligt.

I vores kommende version 2 af app'en er der bedre overblik og statistik over opladningen.

126 gram sparet CO2 er vel værd at tage med.
True Energy
True Energy
True Energy kommende nye app til intelligent opladning, integrerer til online ladebokse.

Gå til vores Facebook side, hvis du vil se endnu flere nyheder...

Download app'en nu og få automatisk billigere og mere klimavenlig strøm