fbpx

Nyheder fra True Energy

Følg med i hvad der sker hos True Energy.

Big Battery og Kabelrabat er begyndt

13 marts 2019

Kabelrabat screendumps

Endelig er de formelle godkendelser fra Energinet på plads. Nu begynder vi at køre Big Battery 3 gange om ugen, hvor alle Teslaer som SmartCharger med True Energys app er med til at fjerne ubalancer i det danske el-net.
Derved erstatter vores Big Battery fx dieselkraftværker, som ellers bliver brugt i balanceringen af el-nettet. Sammen har vi virkeliggjort endnu et redskab til at udfase fossile brændstoffer. Og ikke mindst er el-biler nyttiggjort som en del af løsningen i fremtidens el-net – istedet for at 1 mio el-biler ofte bliver nævnt som et problem, der overbelaster el-nettet.
Med Big Batteri i drift er vi også begyndt at registrere Kabelrabat™, og True Energys el-kunder får Kabelrabatten trukket fra el-regningen.

 

NYHED i app’en: Nyd varmen i en forvarmet bil og få mere ud af batteriet

30 januar 2019

Klargøring af bil

Med True Energys app til intelligent opladning af el-biler klargør vi batteriet og bilen, så begge dele er varme, når du skal bruge bilen om morgenen. Vælg hvornår bilen skal være klar, og app’en gør resten. Det giver bedre batterilevetid og øget komfort for dig.
App’en sørger selvfølgelig stadig for, at du oplader bilen, når strømmen er billigst eller mest klimavenlig.

Hent app’en med det samme – det er gratis og uforpligtende: https://apple.co/2uF1PaO

(App’en findes pt til iPhone og Tesla + Zoe).

 

Politiken beskriver True  Energy som løsning på el-nettets udfordringer

12. november 2018

Politiken_2018-11-12

Så stolt over at blive nævnt i Politiken i dag, som en løsning på elbilers spidsbelastning af nettet – det er præcis True Energys mission:
“Parret har netop skiftet elselskab til True Energy til opladning af deres elbil. Her kan de via en app bestemme, at bilen automatisk skal oplades, når det er mest klimavenligt, dvs. når der er mest grøn strøm i nettet. Samtidig har elselskabet fået lov til at tænde og slukke for bilens opladning for at reducere spidsbelastninger på elnettet.”
Stor tak til Lene Godiksen og Kasper Jacoby for at nævne os 😊
https://politiken.dk/…/Elnettet-kan-f%C3%A5-sv%C3%A6rt-ved-…

 

Energinet godkender True Energys koncept for Big Battery

17. oktober 2018

EnerginetGodkendelse

Alle biler var kaldt i garagen i dag, så de kunne stå klar til den store Big Battery test med Energinet. I løbet af testen skulle vi vise, at vi kunne følge et frekvenssignal og tænde og slukke for det antal biler, som var nødvendige for at nå tilbage på den tilladte frekvens. Udenfor døren holdt en enkelt bil, så det rent fysisk var muligt at konstatere, at bilen faktisk slukkede og tændte, og vi ikke bare afspillede en film.

Undervejs blev der udvekslet mange gode idéer. True Energy er de første med et distribueret system, der kan indgå i balanceringen af det danske el-net. Vi kan erstatte diesel generatorer, der traditionelt bliver brugt til balanceydelser, så det danske el-net bliver mere grønt. Samtidig er der en økonomisk gevinst, da vi bliver betalt af Energinet for at indgå i balanceringen, og denne betaling deler vi med bilejerne.

Energinet endte med at godkende konceptet for vores løsning, hvilket vi naturligvis er både stolte og glade for! Nu handler det bare om at få mange flere biler med i Big Battery.

 

El-bil i Biffen

22 september 2018

Elbil i biffen

Masser af entusiastiske el-bil-ejere, gode snakke og et super arrangement. True Energy tilbragte en god dag i Lynge Drive in.

 

App’en live i App Store

13. august 2018

App screendumps

Så er app’en endelig tilgængelig i App Store. Forud går mange timers udvikling, test og feedback fra tålmodige betatestere. Hent app’en med det samme og optimér opladningen til din Tesla. App’en oplader automatisk din bil, når strømmen er billigst eller mest klimavenlig, så du sparer både penge og får en god samvittighed.

Har du ikke en el-bil, kan du bruge app’en til at se strøm-priserne, så du selv kan starte kogevasken på det rigtige tidspunkt.

Vi arbejder videre med at integrere til flere bilmærker, og der kommer også en Android-version.

 

Ny hjemmeside er live (3. juni 2018)

 

Godkendt End2End test (16. maj 2018)