SmartHome til hårde hvidevare

Automatisk opladning af din el-bil når det bedst betaler sig bedst

SmartHome til hårde hvidevarer

SmartHome sammenkobler dine devices og automatisere dit hjem. F.eks. kan du starte opvaskemaskinen automatisk når strømmen er billigere og grønnere. Denne automatik kalder vi for SmartStart.

Hvordan fungerer SmartHome?

Home Connect og IFTTT (gratis tredjepartsudbydere) forbinder alle dine hårde hvidevarer over Wifi.

True Energys app administrere, hvilke tidspunkt i døgnet strømforbruget er grønnere og billigere.

App’en forbindes til IFTTT, som aktivere hjemmest devices på de mest favorable tidspunkter gennem Home Connect (SmartStart).

Quickguide til Smartstart

Følg nedenstående guide til hvordan du igangsætter SmartStart til opvaskemaskinen, og opnå forståelse for, hvordan SmartStart virker til dine hårde hvidevare (se beskrivelser under billede).

Du kan også finde quick guiden her

Med SmartHome kan True Energy optimere mange funktioner i dit hjem, og vi udvikler nye tiltag hele tiden. Udforsk SmartHome med IFTTT, og se hvilke funktioner vi kan tilbyde dig og dit hjem.

Du sparer CO2 og penge med SmartStart

Med True Energy’s SmartStart til opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere vælger vores avancerede rutine det bedste tidspunkt til at tænde din maskine.

Både strømpris og klimapåvirkning ved produktionen af elektricitet svinger time for time. I nogle perioder er strømmen dyr, i andre perioder er den meget klimavenlig, fordi det blæser kraftigt, og vindmøllerne i Danmark kan levere strøm til hele landet.

I True Energy kender vi strømprisen og klimapåvirkning time for time det kommende døgn. Vi benytter denne viden, og de indstillinger du har sat via vores service, til at beregne det optimale starttidspunkt for din opvaskemaskine. Og selvfølgelig tænde for opvaskemaskinen automatisk!

Vi stopper ikke et igangværende program, og du bestemmer selv, om du vil aktivere SmartStart eller bare starte din maskine, sådan som du plejer.

Hvordan virker det – når du vil være klimavenlig

Eksemplet viser en bruger, der har brug for at opvaskemaskinen er færdig kl. 7 om morgenen (den røde streg viser ønsket klartidspunkt), og hvor vaskeprogrammet forventes at tage tre timer. Den gule graf indikerer den forventede CO2-udledning pr kWh. True Energys service beregner, at de tre timer med lavest CO2 vil være fra kl. 04-07. Derfor igangsættes opvasken med SmartStart kl. 04.

Hvordan virker det – når du vil spare penge

Det næste eksempel er den samme bruger, som vil have opvasken klar kl. 7 om morgenen. Men her ønskes de billigste timer. Timeprisen er angivet i de blå søjler. De tre billigste timer ligger fra kl. 02, hvorfor opvaskemaskinen startes kl. 02.

Hvilke maskiner kan SmartStartes?

Vi understøtter maskiner med Home Connect.

Se hvilke maskiner her.

Bliv kunde hos True Energy og få de lave timepriser, som vist i appen. Det er nemt at skifte til True Energy! Det er gratis og kræver ingen nye installationer.