SmartHome til hårde hvidevare

Automatisk opladning af din el-bil når det bedst betaler sig bedst

SmartHome
Smartere el til hjemmets energislugere

SmartHome sammenkobler dine hårde hvidevarer med data om elpris og klimabelastning 24 timer frem. På den måde kan du helt automatisk bruge el billigere og grønnere. For eksempel ved at vaske- eller opvaskemaskinen starter, når det bedst kan betale sig.  

Hvordan fungerer SmartHome?

Home Connect og IFTTT (gratis tredjepartsudbydere) forbinder dine hårde hvidevarer over Wifi.

True Energys app har data om, hvornår på døgnet el er grønnest og billigst.

App’en forbindes til IFTTT, som automatisk starter maskinerne på de mest favorable tidspunkter.

Quickguide til Smartstart

Følg guiden til, hvordan du aktiverer SmartStart til opvaskemaskinen, og se, hvordan SmartStart fungerer med dine hårde hvidevarer (se beskrivelser under billede).

Du kan også finde quick guiden her

Med SmartHome kan True Energy optimere mange funktioner i dit hjem, og der kommer hele tiden flere til. Udforsk SmartHome med IFTTT, og se hvilke funktioner vi kan tilbyde dig og dit hjem.

Du sparer CO2 og penge med SmartStart

Med True Energy’s SmartStart til opvaskemaskiner, vaskemaskiner og tørretumblere starter maskinerne automatisk på det optimale tidspunkt.

Både prisen og klimapåvirkningen ved produktionen af el svinger time for time. I nogle perioder er strømmen dyr, i andre perioder er den både billig og klimavenlig, fordi det blæser, og vindmøllerne i Danmark kan levere strøm til hele landet.

Det perfekte match

True Energy kender elprisen og klimapåvirkningen time for time et døgn frem. Vi matcher disse data med dine personlige indstillinger af opvaskemaskinen for at beregne det helt optimale starttidspunkt. Og vi sørger selvfølgelig også for at tænde automatisk!

Du skal vide, at vi ikke stopper et igangværende program. Og du bestemmer altid selv, om du vil aktivere SmartStart eller bare starte din maskine, som du plejer.

Hvordan virker det – når du vil være max klimavenlig?

I eksemplet skal opvaskemaskinen være færdig kl. 7 om morgenen (den røde streg viser ønsket klartidspunkt), og vaskeprogrammet tager tre timer. Den gule graf indikerer den forventede CO2-udledning pr kWh.

True Energys service beregner, at de tre timer med lavest CO2 vil være fra kl. 04-07.

Opvasken starter derfor kl. 04 – helt automatisk med SmartStart.

Hvordan virker det – når du vil spare penge?

I dette eksempel skal opvasken også være klar kl. 7 om morgenen, og programmet tager 3 timer. Men her ønskes de billigste timer.

Timeprisen er angivet i de blå søjler.

De tre billigste timer ligger fra kl. 02, og opvaskemaskinen startes derfor kl. 02.

Hvilke maskiner kan SmartStartes?

Vi understøtter maskiner med Home Connect.

Se hvilke maskiner her.

Download app'en nu og få automatisk billigere og mere klimavenlig strøm