Nyhedsbreve: Betingelser og vilkår

Her kan du læse om vilkårene ved at tilmelde sig True Energys nyhedsbrev.

Tilmelding
Nyhedsbrevmodtagere har ved tilmelding af nyhedsbreve hos True Energy accepteret, at vi udsender vores nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse. Derudover kan True Energy lejlighedsvis kontakte dig vedr. spørgeundersøgelser.

Udsendelse
Hos True Energy udsender vi vores nyhedsbrev højst en gang om ugen. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vil du løbende modtage information om vores produkter, services, tilbud, events og andre aktiviteter i True Energy.

Spam
Vi sender nok snarere nyhedsbreve en gang om måneden – der skal jo også være noget skrive om – og vi spammer dig ikke.

Indsamling af data
Ved oprettelse af e-mail abonnement giver du samtidig dit samtykke til, at True Energy registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne bruges udelukkende til internt brug og videregives ikke til 3. part.

Afmelding af e-mail abonnement
Du kan altid afmelde dig nyhedsbreve ved at skrive til: kundeservice@trueenergy.io – skriv “Afmeld nyhedsbrev” i emnefeltet. Ved afmelding slettes alle oplysningerne forbundet med tilmeldingen. .

Dine rettigheder
Tilmeldtes rettigheder i forbindelse med True Energys behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger, og tilmeldte har til enhver til mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger True Energy har registreret. Skriv til kundeservice@trueenergy.io

Oplysningerne indsamles alene til internt brug og opbevares på en sikret server, hvortil kun den dataansvarlige og dennes befuldmægtigede har adgang. Oplysningerne hverken sælges, udlejes eller videregives til tredjemand.

True Energy følger markedsføringsloven og herunder reglerne om god markedsføringsskik.

Download the app and get access to cheaper, more climate-friendly electricity automatically