Nyt om True Energy

Sidste nyt

Hvad er True Energy involveret i? Her er det seneste fra de sociale medier.


True Energy
True Energy
Radius og True Energy starter et super spændende projekt op, hvor elbilernes plads i det lokale elnets fleksibilitet skal testes. Vi ser frem til spændende indsigter!
Projektet tager udgangspunkt i vores app, der i forvejen sørger for intelligent opladning af elbilen, så det automatisk sker når strømmen er billigst og mest klimavenlig.

Skriv dig op til flere nyheder og læs mere om projektet her:
https://www.trueenergy.dk/true-radius-fleksibilitet/

I appen starter og stopper vi opladningen af bilen, vi tager ikke strøm ud af batteriet (dvs ikke V2G). Og man sætter en sikkerhedsdistance, så man altid lader op til at kunne komme på hospitalet/stationen osv osv.

https://www.danskenergi.dk/nyheder/elbiler-skal-hjaelpe-hovedstadens-elnet
Om projektet: https://www.trueenergy.dk/true-radius-fleksibilitet/
True Energy
True Energy
Flere og flere danskere skifter elselskab. Tidligere var det oftest god pris, der lokkede, men nu har analysefirmaet Wilke spurgt et repræsentativt udvalg og fundet ud af, at der idag efterspørges langt flere muligheder.

"Produkter handler ikke kun om at være grøn og/eller billig. Trends som ønsket om convenience, non-invasiv teknologi, personalisering, fleksibilitet og tid som misteværdi stiller helt nye krav til elsektorens evne til at italesætte den værdi, man tilbyder forbrugerne" skriver Søren Pedersen, Director Energy & Partner i Wilke i Energi Watch i dag.

Og det er godt nyt for True Energys partnere, for det er lige præcis dét, som de tilbyder deres kunder med True Energys app👍

Om True Energys partnere: https://www.trueenergy.dk/partners/

Artikel i Energi Watch (bag pay wall): https://energiwatch.dk/Energinyt/Energiselskaber/article12151609.ece?utm_campaign=EnergiWatch%20Morgen&utm_content=2020-05-19&utm_medium=email&utm_source=energiwatch
True Energy
True Energy
Husk at bruge strøm i morgen eftermiddag! Mellem 14-15 er der negativ pris på strømmen. Kl. 17 går det hurtigt den anden vej.

Med True Energys gratis app kan alle føle med i strømpriser og CO2. Vi sender to daglige beskeder om de næste 12 timers bedste strømtime.
Husk du skifter ikke el-selskab ved at bruge vores app.
True Energy
True Energy
Er du den True Energy-kunde, som vil bruge 8-10 minutter til at fortælle om din brug af energi og smart teknologi?
Skriv JA-TAK i kommentarfeltet nedenfor, så vil De Frie Energiselskaber, der er i gang med en undersøgelse om grøn omstilling, tage kontakt til dig og fortælle mere 😊 http://defrieenergiselskaber.dk/

PS. True Energy har ikke noget med denne undersøgelse at gøre.
True Energy
True Energy
Super tilbud på en ladebokse der virker med True Energys app.
Alle EV-biler kan med denne ladeboks automatisk lade op når strømmen er billigst.
True Energy
True Energy
True Energy udvider igen med en ny partner: goenergi a|s.
Energy-supply har skrevet om vores seneste partnerskab, der på kort tid gav 700 brugere til vores app - i dag har endnu flere goenergi-kunder taget appen i brug og får på den måde adgang til klimavenlig og billigere elforbrug.
Stort velkommen til goenergi og alle deres el-kunder, som vi glæder os til at arbejde med 😃

Link til artikel:
https://www.energy-supply.dk/article/view/713787/true_energy_indgar_fjerde_partneraftale_med_dansk_energiselskab?ref=newsletter&utm_medium=email&utm_source=newsletter&utm_campaign=daily

Gå til vores Facebook side, hvis du vil se endnu flere nyheder...

Download the app and get access to cheaper, more climate-friendly electricity automatically