Cable Discount (in Danish)

Hvad er Kabelrabat™?

Kabelrabat ™ er din kontante betaling for at deltage i True Energys Big Battery. Big Battery er vores fælles, koordinerede indsats, som hjælper el-producenterne med at undgå dyre og miljøbelastende opstarter af diesel-kraftværker.

 

Hvordan beregnes Kabelrabatten™?

Jo mere, du kører hver hver dag, jo mere Kabelrabat kan du få. Kabelrabatten beregnes nemlig efter, hvor længe din bil har deltaget i Big Battery-perioder. 

Din bil skal således SmartCharge og være med i Big Battery, for at du kan optjene Kabelrabat – læs mere om Big Battery (in Danish). her.

Den betaling, True Energy modtager for at levere Big Battery, deler vi med dig og de øvrige bil-ejere, som deltager.

 

Eksempel på Kabelrabat™

Her er et eksempel på, hvor meget Kabelrabat, du kan få:

  • Bilen forbruger 17kWh strøm på kørsel hver dag, hvilket svarer til ca. 25.000 km pr år.
  • Bilen er sat i stikket kl. 00-04
  • Bilen deltager i Big Battery mindst hver anden nat i 4 timer
  • True Energy modtager betaling for kWh i balancemarkedet svarende til den gennemsnitlige betaling i perioden september 2018 til  februar 2019.

I dette eksempel vil du som bilejer modtage 400 kr. pr. bil pr. år.

Obs! Dette er et eksempel baseret på historiske data. Fremtidens betaling kan udvikle sig anderledes. True Energy kan ikke garantere, at alle opnår denne Kabelrabat™.

 

Udbetaling af Kabelrabat

Du kan løbende se, hvor meget Kabelrabat, du har optjent i vores app.

For at få udbetalt din Kabelrabat™, skal du være el-kunde hos en af vores partnere eller i True Energy. Kabelrabatten indregnes som en rabat på din el-regning. Den opgøres midt i måneden i forbindelse med faktureringen. Når rabatten er overført til din el-regning, bliver den nul-stillet i app’en. I app’en kan du dog stadig se, hvor meget du i alt har optjent i Kabelrabat.

Hvis du har optjent Kabelrabat men ikke er el-kunde hos en af vores partnere eller i True Energy, bliver Kabelrabatten nulstillet ved månedens udgang.

Læs i øvrigt vilkårene for udbetaling af Kabelrabat her: Vilkår for Kabelrabat

Download the app and get access to cheaper, more climate-friendly electricity automatically